Pipiskedők celeb komédia 2023

Egy fergeteges komédia a mai magyar médiákban, önmagukat mutogató rizsporos celeb nők világáról!
-

KIK Színház bemutatja! Pipiskedők celeb tragikomédia.

Szereplők:
Kleopátra: Ripli Zsuzsanna
Dezdemóna: Gergely Zsófia
Madonna: Gunyecz Anna
Hetéra:
Pincér: Illés Tamás, Kovács Domonkos.

Írta: Baranyecz János
Plakát: Pásztor Attila
Díszlet: Würtz Ádám Jr.
Videó-vágás: Kárer László
Grafika-animáció: Kovács Domonkos
Dramaturg-rendező: Kriszt László

Tartalom.
Szép dekoratív hölgyek találkoznak minden második héten egy puccos kávézóban, hogy megosszák egymással küzdelmes, feszültségekkel teli életük részleteit, hiszen az önmegvalósítás, a mindehhez szükséges anyagi javak megszerzése, megtartása nem mindennapi képességeket igényel részükről. Életük egyetlen célja, önmaguk.
Egy fergeteges komédia a mai magyar médiákban, önmagukat mutogató rizsporos, celeb nők világáról. Hogy gazdagok? Azt nem tudjuk, mindenesetre úgy beszélnek, tesznek, viselkednek, mint ha azok lennének. Én központú világukban minden és mindenki csak eszköz. Az átlagember alig találkozik velük, mert az ő életük egy másik bolygon zajlik, de szerencsére vannak kereskedelmi televíziók, akik felfedezték ezt a különleges, egyben félelmetes lét módot.
Az előadás realista eszközökkel, sok humorral fűszerezve mutatja be, ezt a világot. A celeb komédia végén a sors, egy meghökkentő csavarral szolgáltat igazságot.

18+1

Ajánlás: Az előadásban, obszcén szavak, mondatok is elhangzanak, ezért érzékeny, gyenge     idegzetű nézőknek, nem ajánlott!

Pipiskedők plakát 2023

Partnerek:
Gershwin Produkciós Iroda, KIK Tér Egyesület, KIK színház, Kazán István Kamaraszínház.

Kapcsolat:
kazanistvankamaraszinhaz@gmail.com